Expertise & innovatie

  • Home
  • Expertise & innovatie
shape
Over ons
Expertise & innovatie

Altijd de juiste oplossing

JASE Packaging BV heeft jarenlange ervaring met de productie van (industriële) verpakkingen voor transport en opslag van kwetsbare producten. Deze ervaring gebruiken wij dagelijks om oplossingen te bedenken voor verpakkingsvraagstukken. Mede door de opgebouwde expertise vinden wij altijd de juiste oplossing.
Zodra wij uw verpakkingsvraagstuk in kaart hebben gebracht, maken wij een verpakkingsontwerp. Eventueel in 3D uitgewerkt door de tekenafdeling. Na goedkeuring kunnen wij een prototype bouwen. Indien nodig kan de verpakking ook worden getest (bijvoorbeeld volgens ISTA-normen). Vervolgens kan de daadwerkelijke productie in kleine/grote aantallen plaats vinden, waarbij ook het daadwerkelijke inpakken op (uw) locatie mogelijk is.

Innovatie is voor ons een vanzelfsprekend begrip. Door o.a. nauwe samenwerking met onze partners, kennis van de ontwikkelingen in de markt en het gebruik van de nieuwste materialen en productiemethodes zijn we continu bezig met innovatie. Een voorbeeld hiervan is energiezuinige machines.

Alle hout dat gebruikt wordt voor de productie van (industriële) verpakkingen is hitte behandeld conform de eisen van ISPM 15. Onze verpakkingen kunnen wij voorzien van een HT-stempel, waardoor de verpakking gebruikt kan worden voor export. Voor meer informatie kunt u terecht op http://www.smhv.nl. Ons nummer is 084.