Track & Trace

  • Home
  • Track & Trace
shape
Over ons
Track & Trace

Weet altijd precies waar uw shipment is...

Tegenwoordig zijn veel industriële verpakkingen uitgerust met zowel schok- als kantelindicatoren om te monitoren of de verpakking wel met beleid wordt getransporteerd. In het ergste geval gaat de indicator af. De vraag blijft vaak waar in de supply chain dit is gebeurd. Lang vragenstellen en eindeloze discussies zijn vaak het gevolg.

Onze tracker is dé manier om uw zending nauwkeurig in de gaten te houden. Bij aanschaf van de tracker krijgt u toegang tot een portal waar u de zending real-time in de gaten kunt houden. Wordt de zending lomp neergezet en krijgt het een schok van 5G te verduren? Dan ziet u dit gelijk en u kunt ook meteen zien wáár dit is gebeurd. Zo voorkomt u ten alle tijden de discussie. Daarnaast is het mogelijk om meldingen in te stellen via e-mail, zodat u altijd op de hoogte wordt gehouden als er iets gebeurd met uw zending. 

De batterij van de tracker heeft een levensduur van maximaal 3 maanden, afhankelijk van de instelling. Naast real-time GPS locatie kunt u instellen om bijvoorbeeld een signaal na ieder uur of iedere 6 uur af te geven. Dit is afhankelijk van het type transport. Dit maakt de tracker uitermate geschikt voor lange afstand transport zoals bijvoorbeeld transport over zee. 

Wilt u meer informatie ontvangen over onze tracker of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.