Ontwerp en proto-bouw

  • Home
  • Ontwerp en proto-bouw
shape
Ontwerp en proto-bouw

Ontwerp, engineering en productie

JASE Packaging BV staat de klant bij in het gehele traject van ontwerp, engineering tot de productie van verpakkingen. De klant komt bij ons met een vraagstuk en samen met de klant gaan we in overleg. Welke wensen, eisen en richtlijnen worden er gevraagd van de verpakking? Wanneer dit in kaart is gebracht komen onze engineers met een ontwerpvoorstel. Er wordt dan rekening gehouden met verschillende aspecten zoals, materiaalkeuze m.b.t. milieu maar natuurlijk ook met de kosten en de manier waarop de producten verstuurd worden. Denk hierbij aan zeevracht, luchtvracht of transport over de weg. Voor deze verschillende manieren van versturen worden verschillende eisen gesteld. Door de ervaring en kennis die is opgebouwd kan JASE Packaging BV u voorzien van het beste advies.

Wanneer het tekeningenpakket is uitgewerkt en de klant akkoord geeft is het maken van een prototype mogelijk. Aan de hand hiervan kunnen er nog altijd aanpassingen worden gedaan voordat een verpakking daadwerkelijk in serie wordt geproduceerd.

Wij worden graag zo vroeg mogelijk in het proces van onze klanten betrokken zodat wij onze kennis en ervaring kunnen delen en mee kunnen denken over een verpakkingsvraagstuk.

Heeft u een verpakkingsvraagstuk of hulp nodig bij de ontwikkeling van een verpakking? Wij horen graag van u.